Satakunnan matkailuparlamentti, 24.11.2016 Eurajoki
Thursday, 24. November 2016, 09:00 - 16:00
Contact Soile Vahela, 044 710 3990, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Satakunnan matkailuparlamentti järjestetään yhteistyössä Satakuntaliiton kanssa, teemana matkailun digitalisaatio.

Mukana mm.
Miikka Raulo,matkailun huippudigiosaaja, Flowhouse, www.flowhouse.fi
Kristiina Hietasaari, Director, Head of Product and Content, Visit Finland, www.visitfinland.fi
Paula Jokisalo, liiketoimintapäällikkö, GoFinland, www.gofinland.fi

Ja lisäksi ainakin VisitSatakuntaJabadabaduu, Selkämeren kansallispuisto, Merikarvian kunnan kehittämispeli, Satakuntaliitto, Lauhanvuori Region Geopark-alueeksi, SAMKin matkailuliiketoiminnan tutkimusryhmä..

Päivän pääpuhuja digitaalisen matkailumarkkinoinnin huippuosaaja Miikka Raulo (FlowHouse ja House of Lapland) herättelee digitalisaation potentiaalisista mahdollisuuksista matkailulle ja piirtää ison kuvan muutoksesta. Case-esimerkin kautta hän kertoo miten suunnittelet markkinointia digitaalisissa kanavissa, miten mainontaa ja sisällöntuotantoa tulee muuttaa asiakkaan ostoprosessin eri vaiheissa ja miten tätä kaikkea mitataan.

Tilaisuudessa on OPEN STAGE, voit pitää 5 min puheenvuoron. Jos sinulla on uusi tuote, matkailukohde tai muu päivän polttava, innostava aihe hyppysissäsi, ilmoita puheenvuorosi ilmoittautumisen yhteydessä viimeistään 3.11. mennessä.

Vuoden ehdottomin must-juttu matkailutoimijoille! Tule mukaan kuulemaan (ja halutessasi kertomaan) matkailun ajankohtaisasioista sekä verkostoitumaan matkailutoimijoiden kanssa!
Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Kutsua voi vapaasti jakaa omille verkostoille. Tarkka ohjelma julkaistaan kun saadaan kaikkien puheenvuorot mukaan.

Lisätietoja, Soile Vahela, 044 710 3990, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ilmoittaudu mukaan 17.11 mennessä: https://elomake.samk.fi/lomakkeet/5907/lomake.html

Location Vuojoen kartano, kokousauditorio Bassi, Kartanontie 28, Eurajoki