Yhdessä tehden parempiin tuloksiin - Elintarvikealan vuosiseminaari, Helsinki 13.12.2016
Tuesday, 13. December 2016, 10:00 - 15:15

Yhteistyö, kansainvälistyminen ja uudet innovatiiviset toimintatavat ovat keskiössä tämän vuoden Lähiruokafoorumissa ja Elintarviketeollisuuden vuosiseminaarissa.

Aamupäivällä käsitellään lähiruokaan liittyen kestävyyttä, alan uudistuvaa lainsäädännön neuvontaa sekä pk-yritysten viennin tukitoimenpiteitä. Aamupäivän järjestää valtakunnallinen lähiruoan koordinaatiohanke ja tämä on toinen lähiruokatoimijat kokoava laaja valtakunnallinen lähiruokafoorumi.

Iltapäivällä julkistetaan Elintarviketeollisuuden toimialaraportti, joka avaa elintarvikesektorin merkitystä. Tähän liittyen kuullaan myös yrityksen sekä Elintarviketeollisuusliiton puheenvuorot. Viennin kasvumahdollisuuksia ja verkostojen tarjoamia mahdollisuuksia avaa Finpron katsaus. Iltapäivän järjestää TEM toimialapalvelu.

Tutustu ohjelmaan!

Tilaisuus on maksuton ja se toteutetaan myös webcasting-lähetyksenä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen (myös webcasting:iin) oheisen linkin kautta viimeistään 5.12.2016
https://www.webropolsurveys.com/S/5B97C09FD039C26D.par
Webcastingina tilaisuutta seuraaville lähetetään linkki lähetykseen ennen tilaisuutta.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Toimialapäällikkö Leena Hyrylä, leena.hyryla(a)ely-keskus.fi
Projektipäällikkö Päivi Töyli, paivi.toyli(a)utu.fi
Kehittämispäällikkö Heidi Valtari, heidi.valtari(a)utu.fi

Location Säätytalo, Snellmaninkatu 9-11. Helsinki