LUONNOSTA LIIKETOIMINTAA JA HYVINVOINTIA -valmennus, 22.-23.5.2017, Tammela
From Monday, 22. May 2017 -  09:00
To Tuesday, 23. May 2017 - 15:30

HAMK:n DigiTrail-hankkeen järjestämän valmennuksen tavoite on:
    •    kehittää matkailuun tarkoitettujen luontokohteiden ja reitistöjen laatua ja elämyksellisyyttä 

    •    edistää monikanavaista, kuluttajalähtöistä viestintää 

    •    edistää ja tukea matkailukohteiden ja -yritysten kansainvälistä, luontoon 
perustuvaa liiketoimintaa.

Valmentajana toimii Outdoors Finland -hankkeen reitistökoordinaattori, luontomatkailun asiantuntija ja Visit Finland Akatemian Outdoors -valmentaja Pirjo Räsänen. 

Maanantai 22.5.2017 klo 9.00–16.00 Eerikkilän Urheiluopisto 


Aamupäivä: 
Luonto-, liikunta- ja aktiviteettimatkailun trendit, luonnossa liikkujien asiakasprofiilit ja kansainväliset markkinat. Miten Visit Finland ja Outdoors Finland - kehittämisohjelma vastaavat erityisesti kansainväliseen kysyntään? Miten mikro- ja pk-yritykset voivat tulla mukaan ja hyötyä luontomatkailukohteen kehittämisestä? Miten tuotteistan luontoa kansainvälisille markkinoille? 


Iltapäivä: 
Luontokohteiden ja reitistöjen kävijälähtöinen kehittäminen ja matkailun näkökulma. Miten rakennetaan vetovoimainen luontomatkailukohde, millainen on hyvä vaellus- tai pyörämatkailureitti, ja miten retkeilystä tehdään liiketoimintaa. Luontokohteiden ja reitistöjen tekninen laatu, elämyksen rakentaminen reitille luonnossa hyödyntäen draaman kaarta, moniaistisuutta ja maisemaa.


Tiistai 23.5.2017 klo 8.30–15.30 Eerikkilän Urheiluopisto 


Maastokäynti aamupäivällä, havainnollistetaan eilen opittua ja tehdään laadun ja luokittelun arviointia esim. seuraavilta osa-alueilta: Lähtöpaikka (rakenne, informaatio, väri- ja koodimerkinnät), mitä tarkoittaa sujuva viitoitus, opasteet ja tarinankerronta, maisema, yhteisöllisyys ja yksityisyys. Iltapäivällä jatketaan kokoustilassa ja käydään läpi kokemukset ja havainnot maastosta. Lopuksi käydään läpi kokonaisvaltaisen luontomatkailukohteen suunnittelun perusteet.Ilmoittautuminen viimeistään 15.5. oheisen linkin kautta: 
https://link.webropolsurveys.com/S/C68BB428BB015D07

Valmennus on maksuton.

Tiedustelut: maija.kerkola(a)hamk.fi / www.hamk.fi/digitrail