Slow Food Travel Forum -seminaari, 30.5.2017, Fiskarsin Ruukki
Tuesday, 30. May 2017, 09:30 - 12:30

Tervetuloa osallistumaan ilmaiseen Slow Food Travel Forum – seminaariin Seuraintalo Lukaalille,  Fiskarsin Ruukkiin 30.5.2017 klo 9.30-12.30.

Kansainvälisen Slow Food organisaation aloitteesta on vastikään käynnistynyt Slow Food Travel projekti, jossa määritetään laatukriteerit Slow Food Travel destinaatioksi pyrkivälle matkailukohteelle. Projektilla pyritään edistämään paikallista, perinteistä ja käsityöperinteeseen nojaavaa ruokakulttuuria.
Tavoitteina projektille ovat mm. ainutlaatuisia gastronomisia arvoja omaavien alueiden esiin nostaminen, matkailullisten ohjelmien ja palveluiden kehittäminen paikallista kulttuuria, alkutuotantoa ja gastronomiaa edistävällä tavalla. Lisäksi projektin tavoitteena on lisätä matkailijoiden tietoisuutta ruokatuotannon alkuperän, kulttuurisen perinnön ja paikallisen gastronomian merkityksestä. Tavoite on tuoda yhteen ja luoda suhteita eri matkailukohteiden yritysten välillä kestävän matkailumallin luomiseksi ja levittämiseksi. Slow Food Travel projekti pyrkii siis osallistamaan Slow Food matkailukohteeksi haluavan alueen kaikkia toimijoita verkottumisen, koulutuksen ja viestinnän keinoin.

Ohjelma

09:30 Registration and morning coffee
10:00 Opening words to the Slow Food Travel Forum. Introduction of the participants. Kari Selkälä, Fiskars Village & Terhi Hook, development manager, Visit Finland
10:30 Food for human beings. The way towards health between science and traditions. Doctor Franco Berrino
11:15 Introduction to Slow Food Travel philosophy and concept. Paolo Di Croce, General Secretary and Elisa Demichelis, Slow Food International
12:00 Finland as a Slow Food Travel Destination. Terhi Hook, Development Manager, Visit Finland
12:15 Food from Finland: View to Finnish Food Exports. Esa Wrang, Head of Industry, Food, Finpro / Food From Finland
12:30 Lunch at Restaurant Copper Smithy (Kuparipaja), Prize 29€/person.

 

Seminaarin kielenä englanti. Seminaarin jälkeen tarjolla on  lähiruokalounas Ravintola Kuparipajassa. Lounaan hinta on 29€/hlö.
 
Ilmoittautumiset seminaariin 23.5.2017  klo 12 mennessä osoitteeseen fiskarsvillageinfo(a)fiskars.com tai +358 (0) 19 277 7504

Seminaaripaikan osoitetiedot:
Seuraintalo Lukaali
Fiskarsintie 12
10470 Fiskari

Location Seuraintalo Lukaali, Fiskarsintie 12, 10470 Fiskari