Matkailun näkyvyyden ekosysteemi, 23.10.2017 Lohja
Monday, 23. October 2017, 13:00 - 16:00

Matkailun näkyvyyden ekosysteemi -tilaisuus

23.10.2017 klo 13-16

Kisakallion Urheiluopisto, Rantamaksiini, Kisakalliontie 284, Lohja

Ilmoittautuminen: http://www.lumomatkailu.com/ekosysteemi

 

Matkailumarkkinointi on nykyään monikanavaista. Miten matkailuyritys selviää eri markkinointikanavien ja verkkokauppojen viidakossa? Onko olemassa kokonaisratkaisua?

Esiintyjät:

JOHKU

Matkailun verkkokauppa, joka mahdollistaa monipuolisten matkailutuotteiden myynnin niin globaaleissa kuin kotimaisissa kanavissa, sekä yritysten välisen ristiinmyynin. Kumppaneita mm. Retkipaikka, GoFinland ja MyAllocator.

SKAFUR-TOUR

Kasvava incoming-matkatoimisto verkossa. Päätuotteita ovat lyhyet matkapaketit, joista kootaan kokonaisia matkareittejä (usein 7-15vrk). Tämän lisäksi palvellaan vip-asiakkaita pääkaupunkiseudulla. Integroitu Johkun kanssa.

GOFINLAND

Alma-median matkailun näkyvyys- ja myyntikanava. GoFinlandissa on majoituksen lisäksi myynnissä aktiviteetteja. Mökkejä GoFinlandissa on Suomen suurin valikoima, yli 7000. Integroitu Johkun kanssa.

RETKIPAIKKA

Voimakkaasti kasvava ja vahvasti profiloitunut näkyvyyskanava. Miljoona vuosittaista käyttäjää. Uusi verkkokauppa mahdollistaa matkailutuotteiden myynnin korkealaatuisen sisällön yhteydessä. Integroitu Johkun kanssa.

EVENTZ.TODAY

Tapahtumien markkinointityökalu. Rajapinnat mm. LinkedEvents, TicketMaster, Netticket, Tiketti, Facebook, Meetup, Eventbrite, Finnkino, Ingresso, Piletlevi sekä Ev lut seurakunnat. Yhteistyö Johkun kanssa.

OUTDOORS FINLAND/OUTDOOR ACTIVE

Visit Finlandin alainen Outdoors Finland on tehnyt sopimuksen Outdoor Activen kanssa. Kaikki ulkoilureitit / tuotteet, jotka syötetään Outdoor Activeen, siirtyy myös Outdoors Finlandiin. Outdoor Activella 2-3 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää.

VENUU

Venuu.fi on Suomen suurin kokous-, juhla- tapahtumatilojen varauspalvelu. Mukana on jo yli 2000 kohdetta, joille palvelu välittää kysyntää yli 2,5 Meur/kk. Asiakaskunnasta valtaosa yrityksiä ja / tai ammattimaisia tapahtumanjärjestäjiä. Johkun varauskalenteri integroitavissa Venuuseen.

Lisätietoja:
Jukka Punamäki, Länsi-Uudenmaan Lumo matkailu Oy jukka.punamaki(a)lumomatkailu.com

 

Location Kisakallion Urheiluopisto, Rantamaksiini, Kisakalliontie 284, Lohja