Tarinallistaminen ruokamatkailussa -työpaja, Turku
Thursday, 8. November 2018, 11:00 - 16:30

Vuoden 2018 aikana toteutetaan neljä matkailumarkkinoinnillisten suuralueiden mukaista ruokamatkailun tarinallistamisen kehittämistyöpajaa ja annetaan yksilökohtaista ohjausta. Kehittämisprosessissa luodaan uusia tarinoita vahvistamaan ja brändäämään alueiden ruokamatkailuprofiileja. Toimenpiteinä syntyy yrityksille ja yhdistelmätuotteille tarinoita, joissa huomioidaan paikalliskulttuuri, perinteet ym. Tarinat tekevät ruokamatkailusta kiinnostavamman, elämyksellisemmän ja helposti ostettavan. Ne jättävät myös muistijäljen. Jakaminen sosiaalisessa mediassa ja uudelleen ostettavuus kasvavat. Tarinoilla vaikutetaan tunteisiin. Tarinoilla on merkitystä ennen matkaa, matkan aikana ja matkan jälkeen. Kanavat ja muodot ovat erilaisia digimaailmasta henkilökohtaiseen vuorovaikutukseen.

Tarinallistaminen ruokamatkailussa -projektin rahoittajina ovat opetus- ja kulttuuriministeriö, Visit Finland (Business Finland Oy) ja Haaga-Helia amk. Työpaja on osallistujille ilmainen.

Lisätietoa työpajan ohjelmasta ja sisällöstä: http://www.hungryforfinland.fi/hungry-finland-811-tarinallistamisen-ty%C3%B6paja-turussa-rannikko-ja-saaristo

Location Panimoravintola Koulu, Cygnaeus-kabinetti, Eerikinkatu 18, Turku