Matkailun saavutettavuus ja matkaketjut -webinaari
Tuesday, 18. December 2018, 13:00 - 15:00

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan matkailun saavutettavuuden haasteista ja ratkaisuista tiistaina 18.12. klo 13-15 järjestettävään webinaariin.

Liikennevirasto, Visit Finland ja LME järjestävät yhteistyössä webinaarin matkailun saavutettavuuden ja matkaketjujen kehittämispolku -hankkeen tuloksista.

Hankkeessa on muodostettu kehittämispolku siitä, mitkä ovat seuraavat askeleet matkailijan matkaketjujen kehittämiselle Suomessa matkailu- ja liikennesektorin yhteistyönä. Hankkeen toteutuksesta on vastannut WSP Finland Oy.

Selvityksessä on koottu matkaketjuihin ja saavutettavuuteen liittyvien aikaisempien selvitysten tulemia ja muodostettu kokonaiskuvaa matkaketjujen pullonkauloista ja haasteista.
Keskeisiä hankkeen aikana esiin nousseita kysymyksiä ovat olleet mm.

  • Kuka vastaa matkaketjuista?
  • Kuka vastaa siitä, että matkailu huomioidaan liikenteen ja alueiden käytön suunnittelussa?
  • Kuka vastaa siitä, että liikenne otetaan mukaan matkailun kehittämiseen?

Kerätyn tiedon perusteella on laadittu yhteistyössä tilaajien ja hankkeen ohjausryhmän kanssa etenemispolku siitä, mitkä ovat seuraavat askeleet matkaketjujen kehittämiselle liikenne- ja matkailusektorin yhteistyönä.

Ilmoittaudu webinaariin

Lisää webinaari kalenteriisi ja ilmoittaudu webinaariin seuraavan linkin kautta, niin saat webinaarilinkin sähköpostiisi: https://as-wsp.typeform.com/to/zzAcxq