Maaseutututkijatapaaminen, Ähtäri
From Thursday, 22. August 2019
To Friday, 23. August 2019

Tämän vuoden Maaseutututkijatapaaminen järjestetään Ähtärissä 22.-23.8.2019 teemalla ”Kohteena maaseutu”. Tapaamiseen osallistuu vuosittain noin 100 maaseudun tutkijaa, kehittäjää ja muita asiaan liittyviä tahoja. Tänä vuonna Maaseudun uusi aika -yhdistys täyttää 20 vuotta ja sitäkin siis tapaamisen yhteydessä juhlistetaan.

”Kohteena maaseutu” -teema antaa mahdollisuuden lähestyä asiaa monesta näkökulmasta. Kutsuesitelmien lisäksi päivien aikana järjestetään työryhmiä, joihin haetaan parhaillaan esityksiä avoimen abstraktihaun kautta (avoinna 24.5. asti). Muun muassa matkailuun liittyen on tulossa matkailun työryhmä, jossa yksi esitelmän pitäjä on slovenialainen Irma Potočnik Slavič Ljubljanan yliopistosta. Työryhmiin toivotaan sekä tutkija- että kehittäjäpuheenvuoroja, koska tapaamisen yhtenä tavoitteena on mahdollistaa ja edistää tutkijoiden ja kehittäjien välistä vuoropuhelua.

Ohjeet abstraktin jättöön, ilmoittautumisohjeet ja muuta infoa tapaamisesta löytyy täältä http://www.mua.fi/maaseutututkijatapaaminen-2019/

Maaseutututkijatapaamisen järjestää yhteistyössä Maaseudun uusi aika -yhdistys ja the European Rural Parliament (ROAD project – Rural Opinions, Advocacy and Development (ROAD)). Mukana on myös muita yhteistyökumppaneita (Ähtärin kaupunki, Etelä-Pohjanmaan liitto ja Maaseutuverkostopalvelut).

Location Hotelli Mesikämmen, Karhunkierros 149, Ähtäri