Matkailun saavutettavuus -seminaari, Lohja
Friday, 30. August 2019, 09:30 - 15:00

Matkailun ja palvelujen saavutettavuudesta järjestetään mielenkiintoinen seminaari perjantaina 30.8.2019 Lohjalla, Laurentius-salissa. Seminaarin organisoi Länsi-Uudenmaan alueella toimiva Caito- hanke, mikä on EU Central Baltic Interreg- rahoitteinen. Puhujina toimivat edustajat mm. Visitfinlandista, Uudenmaan liitosta, Traficomista, Whim aplikaatiosta ja todella mielenkiintoisen asian, Helsinki-Tallinna tunneli- projektin edustaja. Tilaisuuden avaa Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivula. Seminaarin yhteinen kieli on englanti.

Seminaari on maksuton ja tarkoitettu kaikille matkailun ja palvelujen saavutettavuuden parantamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneille tahoille, matkailuyrittäjille oman toiminnan kehittämiseksi sekä tietysti päätöksentekijöille, jotka ovat tärkeässä roolissa linjatessaan tulevaisuuden kehittämistoimenpiteitä ja -tarpeita. Paikalle toivotaan maaseutumatkailun parissa toimijoita ja erityisesti kansainvälisen matkailun kehittämisen kanssa työskenteleviä tahoja. Seminaariin osallistuu edustajia myös Viron matkailun kehittämisorganisaatiosta.

Seminaarissa tarkastellaan palvelujen ja erityisesti maaseudun alueen matkailupalvelujen saavutettavuutta, pääkaupunkiseudun läheisyydessä, monesta näkökulmasta. Saavutettavuus lähtee asiakkaiden tavoista löytää ja yrittäjien tavoista tarjota omia palveluitaan. Siihen liittyy matkan aikana logistinen saavutettavuus sekä viestintä ja tarvittavan tiedon löytäminen opasteista, kohteen ja kulkuvälineiden informaatioon ja yhteyksiin. Saavutettavuutta ovat myös aukiolot ja toiminta asiakkaiden kanssa kohteessa. Logistiseen saavutettavuuteen liittyvät strategiset liikennesuunnitelmat ja mahdollisuudet liikkua tulevaisuudessa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Location Laurentius-Hall, Kirkkokatu 6, Lohja