Rural Explorer -hankkeen päätösseminaari, Imatra
Tuesday, 17. March 2020, 12:00 - 16:00

Paikka - Tieto – Tarina” –seminaarissa Teatteri Imatrassa tiistaina 17.3.2020 klo 12 – 16 tarjotaan monipuolinen, poikkitaiteellinen ja maamme rajojen ulkopuolellekin kurottautuva kattaus niin Rural Explorer -hankkeen aikaansaannoksista kuin matkailuelämysten tarjonnasta.

  • ·Miten Kreetalla on yhdistetty saaren tarinat ja ruokakulttuuri pienimuotoiseen maaseutumatkailuun? Asiantuntijana useita kirjoja kreetalaisesta ruoasta, tarinoista ja myyteistä kirjoittanut Merja Tuominen-GialitakiKreetan Maku Oy:stä. 
  • ·Minkälainen laulu syntyy historiasta tunnettujen hahmojen kohtaamisesta Ruokolahdella? Juuri kolmannen albuminsa ”Ruokolahden leijona” julkaisseen lauluntekijä Tuija RantalaisenRural Explorer –hankkeelle säveltämän ja sanoittaman laulun kantaesitys.
  • ·Miten Rural Explorer -hankkeen tarinat saivat moninaiset muotonsa ja miten ne jäävät hyödyttämään matkailuyrityksiä sekä tarjoamaan elämyksiä matkailijoille? Hankkeen toteuttajat sekä yrittäjät kertovat.

Seminaariin on vapaa pääsy. Kahvitarjoilu. Kutsua saa jakaa.

Ilmoittautumiset mahdollisine erikoisruokavalioineen tiistaihin 10.3.2020 mennessä: https://forms.gle/jXDSKtEziCdrPLh8A

Rural Explorer –tarinoita Facebookissa: https://www.facebook.com/RuralExplorerStories/

Seminaarin järjestää Humanistisen ammattikorkeakoulun ja LAB-ammattikorkeakoulun toteuttama Kaakkois-Suomen maaseudun kulttuurimatkailua kehittävä Rural Explorer –hanke. Hanketta on rahoittanut Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto/Kaakkois-Suomen ELY-keskus.