Keinoja kestävän lähimatkailun edistämiseen
Friday, 13. November 2020, 14:00 - 15:00

Onko kunnilla roolia kestävän lähimatkailun edistämisessä? Mitä kunnilta odotetaan? Kuntaliitto kutsuu sinut virtuaalisille iltapäiväkahveille kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta! Ota käteen kuppi kuumaa ja tule kuulemaan kiinnostavia puheenvuoroja kuntien mahdollisuuksista edistää lähimatkailua perjantaina 13.11. klo 14:00-15:00.

Lähimatkailulla on potentiaalia vähentää kuntalaisten matkustusperäisiä päästöjä, sillä monia kaukomatkoilta haettavia kokemuksia on mahdollista saada jopa omassa kotikaupungissa. Rentoutuakseen ei ole pakko lähteä kauas! Aihe on ajankohtainen myös nykyisen koronapandemian vuoksi. Poikkeuksellisen maailmantilanteen myötä kestävämpien kotimaisten matkustusvaihtoehtojen innovaatioille on kehittynyt hedelmällinen maaperä.

Tilaisuudessa puhuvat:

  • Matti Pollari, Visit Tampere: “Pyhä-Näsi ja järvimatkailun mahdollisuudet – Tampereen lähimatkailun kehitys”
  • Jyrki Saarela, aikuisliikunnan kehittäjä, “Meijan Polku keissi”

Entä mitä mieltä ovat kaupunkilaiset? Myös tähän kysymykseen saamme vastauksen kahveilla, kun avaamme kaupunkilaisille osoitetun kyselyn tuloksia.

Kuntaliitto järjestää tilaisuuden yhdessä EIT Climate-KIC:in Pioneers into Practise –ohjelman kanssa. Tapahtuman tarkoitus on toimia keskustelun avaajana ja ajatusten herättelijänä lähimatkailun potentiaalin suhteen.

Ilmoittautuminen