Tarinallisuus digitaalisen matkailukokemuksen kehittämisessä
Thursday, 26. November 2020, 08:30 - 12:00

Tervetuloa yhteiseen työpajaan ideoimaan ja kehittämään matkailun ja kulttuurin asiakaskokemusta Satakunnassa tarinallisuuden ja digitaalisuuden keinoin. Tilaisuus on suunnattu matkailun ja kulttuurin aluekehittäjille, elämystalouden palvelujen kanssa työskenteleville ja alueellisen vetovoiman kehittämisestä kiinnostuneille.

Mitä: Hybridityöpaja Tarinallisuus digitaalisen matkailukokemuksen kehittämisessä
Missä: Virkistyshotelli Yyteri, (Sipintie 1, 28840 Pori) ja Zoom-yhteys
Milloin:  26.11.2020 klo 8:30-12:00
 
OHJELMA

Klo 8.30         
Aamukahvi

klo 9.00
Tuomas Pohjola (Turun kauppakorkeakoulu, Porin yksikkö) esittelee DigiLuonto Satakunta -hankkeen toimintaa sekä Miikka Raulon (FlowHouse Oy) asiantuntijapuheenvuoro Digitaalisen  asiakaskokemuksen rakentaminen destinaatioissa ja matkakohteissa  

Klo 10.00       
Alueen tarinasta digituotteiksi! Stooripuu-paja Tarinallistaja Anne Kalliomäen johdolla pääset tunnistamaan alueesi omia  tarinaelementtejä Stooripuu-menetelmän avulla.

Tilaisuus järjestetään hybriditapahtumana Virkistyshotelli Yyterissä, Porissa; voit osallistua joko paikan päällä tai verkossa. Rajoitamme paikan päällä osallistuvien määrän 50 henkilöön ja noudatamme THL:n suosituksia. Yyteriin tuleville on tarjolla lounas työpajan jälkeen klo 12.00.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen