Kiertueen materiaaleja löydät tämän linkin takaa!

 

Mitä tuloksia matkailuhankkeet ovat saaneet aikaan alueellasi?
Millaisia vaikutuksia hankkeiden tuloksilla on ollut alueen matkailulle?

Rural Finland II - valtakunnallinen matkailun koordinaatiohanke järjestää talven aikana webinaarikiertueen, jonka yhtenä tavoitteena on nostaa esiin päättyvän ohjelmakauden (2014-2020) matkailuhankkeiden tuloksia ja niiden vaikuttavuutta. Nyt on aika ilmiantaa oma, tai miksei naapurinkin hanke, joka on selkeästi vienyt alueen matkailua eteenpäin. Järjestettyjen tilaisuuksien ja osallistujamäärien sijaan meitä kiinnostavat konkreettiset tulokset ja niiden vaikuttavuus. Keräämme tietoja rahoituslähteistä riippumatta, joten hankkeiden taustoillakaan ei siltä osin ole merkitystä.

Kerro meille mitkä maakuntasi matkailuhankkeet tulisi ehdottomasti nostaa tulostensa ja vaikuttavuutensa ansiosta esille webinaareissamme:

 

Kysely hankkeiden tuloksista (avautuu uudelle välilehdelle)

 

Mikäli haluat nostaa esiin muun kuin oman organisaatiosi hankkeen ja tuntuu ettet osaa vastata kaikkiin kysymyksiin, niin välitäthän meille kyseisen hankkeen yhteyshenkilön tiedot.

Mainitsethan samalla kuka olisi sopivin henkilö esittelemään hankkeen tuloksia webinaarissa. Kerrottakoon jo tässä vaiheessa, että esittelyjen tulee olla tiiviitä (5 min.). Suosittelemme maksimissaan 4-5 diaa. Tarkoituksena on keskittyä hankkeiden tuloksiin ja vaikuttavuuteen. Yksityiskohtaisiin hankkeiden toimenpiteiden esittelyihin ei näin ollen tuolloin ole aikaa.

Kyselyn lopussa voit kertoa myös mitä onnistuneita toimenpiteitä alueella on tehty koronapandemiaan liittyen.

Aikataulu

Alla kiertueen aikataulu. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, joten vaikka ne pidetäänkin tällä kertaa ELY-alueittain, niin kannustamme erittäin vahvasti osallistumaan myös naapureiden kokoontumisiin. Kuten tiedämme, matkailijat eivät rajoista piittaa, joten meidän matkailua kehittävienkään ei pitäisi niitä liikaa tuijottaa. Tilaisuudet toteutetaan Microsoft Teams -kokouksina. Osallistumislinkit lähetetään ilmoittautuneille edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu webinaareihin alla olevien linkkien kautta.

Kaikki tilaisuudet alkavat klo 9 ja ovat kestoltaan 3 tuntia.

19.1. Pohjois-Karjala
26.1. Pohjois-Savo

2.2. Pohjois-Pohjanmaa
4.2. Lappi
11.2. Satakunta
16.2. Pirkanmaa
18.2. Etelä-Pohjanmaa
23.2. Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa
24.2. Kainuu

4.3. Varsinais-Suomi
9.3. Keski-Suomi
11.3. Kanta-Häme ja Päijät-Häme
16.3. Uusimaa HUOM! Uusi ajankohta
24.3. Kymenlaakso, Etelä-Karjala
30.3. Etelä-Savo