Hungry for Finland – ruokamatkailu nosteessa
Ruokamatkailustrategian aikaansaannoksia
Aika: pe 20.1.2017 klo 9-12.00
Paikka: Messukeskus, sali 208
Puheenjohtaja Kristian Sievers
Foorumi on osa maa- ja metsätalousministeriö rahoittamaa Suomen RUOKA&MATKAILUstrategian jalkauttamishanketta.
9.00 - 9.20 Taste of place: Aamun aloitus paikalliseen tyyliin, tarjoilua aulassa
9.20 - 9.30 Hungry for Chef -Keittiömestarin tervehdys
,
Yrittäjä Tommi Tuominen, Finnjävelin tarina
9.30 - 9.50 Hungry for Strategic partnerships
,
Visit Finland ruokamatkailun kansainvälistäjänä, Visit Finlandin edustaja
9.50 - 11.00 Pure pleasure: energiaa päivään ja Suomen ruokamatkailuun
Yrittäjän puheenvuoro, Heikki Nikula, Hotelli Inarin Kultahovi ja ravintola Aanaar
Ruokamatkailukilpailun avaus osana Suomi 100 vuotta -tapahtumia, Kirsi Viljanen, lähiruokakoordinaattori, maa-ja metsätalousministerö
Ruokamatkailustrategian aikaansaannoksia, Kristiina Havas ja Kristiina Adamsson, RUOKA&MATKAILU- hanke
11.00-12.00 Cool and Creative
Suomalaisen ruokamatkailun yhtenäinen tarina
Björn Ylipää, Storytelling by food, Food design, Måltidsvison
Jälkiruokametsä by Björn Ylipää
Lisätietoja:
projektipäällikkö Kristiina Havas, kristiina.havas(a)haaga-helia.fi
www.hungryforfinland.fi
Ilmoittautuminen
Seminaari on maksuton ja siihen voi ilmoittautua TÄSTÄ.