Geofood, lähiruoka ja Saimaa Geopark Partnership—mistä on kyse?
Tuesday, 26. January 2021, 14:00 - 15:30

Tervetuloa mukaan kuulemaan, keskustelemaan sekä verkostoitumaan, aiheina lähiruoka ja Saimaa Geoparkin uudet mahdollisuudet!

Ti 26.1.2021 klo 14.00-15.30 etätapahtuma verkossa

Ohjelma:

klo 14.00 Tervetuloa! Ohjelman ja Vespaikka-hankkeen esittely Yritysasiantuntija Tarja Pajari, Etelä-Savon maa-ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Savo

klo 14.15 Saimaa Geopark kohti Unesco Global Geopark statusta –maali näkyvissä! Toiminnanjohtaja Heli Rautanen, Saimaa Geopark ry

klo 14.30 Saimaa Geopark Partner-verkosto, olethan jo mukana? Projektipäällikkö Anna Tiippana, Saimaa Geopark ry

klo 14.45 Saimaa Geopark ja Geofood –mitä on tulossa, toimintamallit Geopark-alueilla Toiminnanjohtaja Heli Rautanen, Saimaa Geopark ry

klo 15.00 Paikalliset raaka-aineet ja ruokapalvelut osana Saimaa Geopark-alueen palveluja Ruoka-asiantuntija Katja Rissanen, Etelä-Savon maa-ja kotitalousnaiset, ProAgria E-Savo

klo 15.15 Yhteenveto ja keskustelua, palaute

Ilmoittautuminen ja lisätietoa