Saimaan matkailufoorumi - Matkailun tiekartta ja kansainvälistymisen portaat
Wednesday, 14. April 2021, 13:00 - 16:00

Saimaan matkailufoorumi 2021 Savonlinna

Webinaarit 7.4. – 12.5. keskiviikkoisin klo 13-16

Perinteinen Savonlinnan matkailufoorumi palaa tauon jälkeen. Tänä vuonna järjestämme foorumin entistäkin monipuolisempana ja laajempana kokonaisuutena sarjana webinaareja, jotka valottavat Saimaan matkailun tilannetta ja mahdollisuuksia eri näkökulmista. Vuonna 2021 seuraamme matkailun elpymistä koronapandemiasta ja siitä seuraavaa matkailumarkkinoiden uusjakoa, jossa turvallisella ja onnellisella Suomella ja Saimaalla on suuri mahdollisuus vahvistaa asemiaan.

Foorumin teemoina ovat luontomatkailun tuotteistaminen ja myynti, koronaturvallinen matkailukokemus, kulttuuri- ja luonnonperinnön jalostaminen sekä mediatuotannot. Perinteisesti mukana on ollut runsaasti väkeä matkailuyrityksistä. Nyt toivotamme myös kulttuuriperintö- sekä media- ja luovien alojen toimijat tervetulleiksi.

Webinaarisarjan ohjelma kokonaisuudessaan sekä mahdolliset tallenteet & materiaalit kootaan tälle sivulle. Pääset seuraamaan webinaareja ilmoittautumalla haluamiisi tilaisuuksiin tältä sivulta löytyvistä ilmoittautumislinkeistä. Tähdellä (*) merkityissä tilaisuuksissa osallistujamäärä on rajoitettu. Ilmoittautumiset viimeistään viisi päivää ennen tilaisuutta. Mukaan mahtuneille lähetetään linkki tilaisuuden seuraamista varten.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset