Lapin matkailuparlamentti 2021
From Thursday, 28. October 2021
To Friday, 29. October 2021

Vuoden 2021 Lapin matkailuparlamentti kokoaa matkailualan toimijat hybriditapahtumaan 28.-29.10. Leville ja etäyhteyksien päähän.

Tämän vuoden Lapin matkailuparlamentin teemana on Matkailun toipuminen ja tulevaisuuden suunnat. Kuulemme puheenvuoroja toimintaympäristön muutoksista ja elpymisen odotuksista, keskustelemme ratkaisuista työvoimapulaan, kotimaanmatkailun tulevaisuuden kehityksestä sekä kestävästä ja vastuullisesta matkailusta. Seminaarin vahvistuneita puhujia ovat muun muassa Suomen Ilmastopaneelin puheenjohtaja Markku Ollikainen, Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner, Hokkaidon yliopiston matkailun ja median professori Johan Edelheim, Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa, Visit Flandersin markkinointijohtaja Elke Dens sekä Pentikin yrittäjät Anu Pentik ja Topi Pentikäinen. Löydät koko tapahtuman ohjelman täältä.

Lapin matkailuparlamentin lähitapahtumapaikkana toimii Levi Summit, jossa on turvallisuuden varmistamiseksi rajallinen määrä paikkoja. Hybriditapahtuman etäosallistuminen toteutetaan ProspectumLiven kautta, johon kukin osallistuja saa henkilökohtaisen osallistumislinkin ennen tapahtumaa.

Lapin matkailuparlamentin järjestää Lapin matkailuelinkeinon liitto LME yhteistyössä Lapin liiton ja Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti MTI:n kanssa.

Lisätietoa ohjelmasta ja ilmoittautumisesta