Gastropajat - Ruokatuotteen kehittämispäivä
Thursday, 28. October 2021, 08:30 - 17:00

Ensimmäinen ruokatuotteen kehittämispäivä pidetään
Kanta-Hämeessä Tiirinkosken Tehtaalla 28.10.2021 klo 8.30-17.00.

Päivän teemassa paneudumme kotimaisiin kasviksiin, niiden uusiin ideoihin keittiössä ja uusiin
kasvipohjaisiin ruokatuotteisiin ja niiden valmistukseen. Päivä toteutetaan pääosin keittiötyöskentelynä.

Päivä on suunnattu matkailu- ja ruokayrityksille, yrittäjille tai työntekijöille,
joilla löytyy intoa ja halua kehittää omaa ruokatuotettaan. Tule mukaan hakemaan uusia kasvisruokaideoita ja verkostoitumaan!

 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

 

Päivän aikataulu:

8.30 ilmoittautuminen ja aamiaistarjoilu
9.00 Aloitus, esittäytyminen ja tervetuloa
9.15-10.00 Teoriaosuus, Olli Takanen
10.00-12.30 Keittiötyöskentelyä
12.30 Lounas kahvilassa, Tiirinkosken herkulliset täytetyt suolaiset vohvelit.
Tutustuminen Tiirinkosken Tehtaaseen
13.30 Keittiötyöskentely jatkuu
15.30 Buffetkattaus valmistelu
16.00 Päivän kertaus ja valmistettujen ruokien nauttiminen yhdessä
17.00 Päivä päättyy ja uudet ideat kotiin ja töihin mukaan vietäviksi

Päivän ohjelma on matkailuyrittäjille ja yritysten työntekijöille maksuton, lukuunottamatta mahdollista majoitusta. Reseptiikka ja muu materiaali on jokaisen osallistujan hyödynnettävissä ja laitetaan osaksi sähköistä oppimisympäristöä.