Markkinoinnin Gastropaja Etelä-Karjalassa
Tuesday, 9. November 2021, 08:30 - 15:00

Markkinoinnin Gastropaja 9.11 Etelä-Karjalassa

Kantavana teemana 9.11. koulutuksessa on: Kuinka kehitän yritykseni liiketoimintaa koronatilanteessa?
Etsimme yhdessä vastauksia kysymyksiin:
Miten markkinoinnin ja myyn ja kenelle?
Miten kehitän kiinnostavan, laadukkaan ja vastuullisen ruokatuotteen?
Mihin asioihin kannattaa nyt vedota markkinointiviestinnässä? Millaista sisältöjä kanaviin pitää tuottaa ja kuinka usein? Pitääkö tai kannattaako näkyvyydestä maksaa?

 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

 

Päivän aikataulu:
8.30 ilmoittautuminen ja aamukahvitarjoilu
9.00 Aloitus, esittäytyminen ja tervetuloa
9.15-10.30 Näistä muodostuu tämän päivän markkinointi.
-Markkinoinnin nykyanatomia ja setup
10.30-10.40 Jaloittelutauko
10.40-12.00 Näin herätät kiinnostuksen
– Kaikki lähtee kohderyhmätuntemuksesta ja hyvästä tuotteesta.
Oman asiakkaan/ostajapersoonan ja oman ydinviestin kuvaaminen
12.00 Lounas ja tutustuminen Pulsan Asemaan
13.00-15.00 Näin onnistut – Markkinoinnin onnistumisen tekijät.
-Digitaalinen terveystarkastus ja markkinointisuunnitelma vuoteen 2022.

Päivän ohjelma ja tarjoilu on matkailuyrittäjille ja yritysten työntekijöille maksutonta,
lukuunottamatta mahdollista majoitusta. Valmentajana toimii Visit Finland Akatemian Juha Sorjonen.