matkailu kuva

 

Restonomi

Tutkinto: Matkailu- ja ravitsemisalan ammattikorkeakoulututkinto
Tutkintonimike: Restonomi (AMK)

Tutkinnon laajuus ja kesto: 
210 opintopistettä | 3,5 lukuvuotta
Opiskelupaikat: 45
Opetusmuoto: Päivätoteutus. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti klo 8 - 18 välillä.

Koulutuspaikka: Wärtsilä-kampus 

Hakuaika: 20.3. - 3.4.2019

Katso lisähaun 2019 valintakoetiedot ja ennakkomateriaali

Valintaperusteet

Opetussuunnitelma

Maailman arvostetuimpia matkailuoppaita julkaiseva Lonely Planet valitsi Suomen maailman kolmanneksi parhaaksi matkakohteeksi vuodelle 2017, ja muun muassa Aasiassa Suomi kiinnostaa koko ajan enemmän - mikä yksistään voi parhaassa tapauksessa tarkoittaa kymmenientuhansien turistien lisäystä joka vuosi. Näin ollen alalle tarvitaan kipeästi uusia tekijöitä.

Karelia-ammattikorkeakoulusta valmistuneena restonomina olet matkailuliiketoiminnan ammattilainen, joka osaa tuotteistaa ja markkinoida erilaisia matkailupalveluita. Osaat suunnitella ja kehittää palveluliiketoimintaa ja ymmärrät kannattavan liiketoiminnan edellytykset.

Valmistut meiltä matkailualan asiantuntija- ja esimiestehtäviin tai itsenäiseksi yrittäjäksi. Toimenkuvasi voi olla esimerkiksi markkinointiassistentti, ohjelmapalveluiden tuottaja, vuoropäällikkö, projektikoordinaattori, matkailuneuvoja tai kokous- ja kongressipäällikkö. Tutkinto antaa myös valmiudet pyrkiä ammatilliseen opettajakoulutukseen.

Opintojesi kantavina teemoina ovat matkailualan yrittäjyys ja yritystoiminta, laatu ja turvallisuus sekä kestävä kehitys. Opinnot koostuvat sekä lähi- että virtuaaliopinnoista, ja opiskelu tapahtuu kiinteässä yhteistyössä työelämän kanssa. Voit myös suorittaa osan opinnoistasi tai työharjoittelun ulkomailla.

Kareliassa opiskelet käyttäen omaa tietokonettasi.

Lue opiskelijoiden tarinoita.

opintopolku nappi uusi2